Routebeschrijving

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom is uitstekend bereikbaar met de auto. De Zijlstroom heeft voldoende privé parkeergelegenheid voor u om te parkeren.

Routebeschrijving naar Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, Zijldijk 28 Leiderdorp:

Vanuit Utrecht:
U neemt op de A12 (richting Den Haag) afslag Bodegraven/Alphen aan den Rijn/Leiden. U rijdt nu op de N11. Aan het eind van de N11 gaat u rechtsaf (borden: Leiden-Oost; Roomburg). U rijdt nu op de Willem van der Made weg. U gaat aan het eind met de bocht mee naar links; u bent nu op de Hoge Rijndijk. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf over de brug de Persant Snoepweg op. U slaat bij de eerste stoplichten (bij de Peugeotgarage) linksaf de Van der Valk Boumanweg op.

U rijdt alsmaar rechtdoor langs het water. Na ongeveer 2 kilometer rijdt u onder een viaduct door, direct daarna ziet u aan uw rechterhand de Zijlstroom.

Vanuit Den Haag/A4:
U neemt de A4 richting Amsterdam. U neemt afslag Alphen aan den Rijn/Utrecht (afslag 6a). Aan het eind van de afslag gaat u links. U rijdt nu op de N11.

Aan het eind van de N11 gaat u rechtsaf (borden: Leiden-Oost; Roomburg). U rijdt nu op de Willem van der Made weg. U gaat aan het eind met de bocht mee naar links; u bent nu op de Hoge Rijndijk. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf over de brug de Persant Snoepweg op. U slaat bij de eerste stoplichten (bij de Peugeotgarage) linksaf de Van der Valk Boumanweg op.

U rijdt alsmaar rechtdoor langs het water. Na ongeveer 2 kilometer rijdt u onder een viaduct door, direct daarna ziet u aan uw rechterhand de Zijlstroom.

Vanaf de A44:
U neemt afslag 8, richting Leiden. U rijdt rechtdoor richting Leiden-centrum, richting Leiderdorp. Onder het station door direct linksaf onder de tunnel door. Aan het eind rechtsaf, nog steeds richting Leiderdorp. U rijdt alsmaar rechtdoor door 2 tunnel en uiteindelijk over de brug (vanaf de brug ziet u de Zijlstroom aan uw linkerhand) en gaat daarna direct rechtsaf. U rijdt rechtdoor tot aan het water en gaat rechtsaf de brug onderdoor. Direct daarna ziet u aan uw rechterhand de Zijlstroom.

Vanuit Amsterdam:
U neemt de A4 richting Den Haag. U neemt de afslag Leiderdorp/Hoogmade (afslag 6). U neemt de rotonde de eerste afslag naar N446. Dan neemt U de rotonde de driekwart. Sla dan linksaf de Engelendaal op. Vervolgens rechtsaf Tietschans, dan weer rechtsaf naar de Leidsedreef aan het einde van deze weg slaat u rechtsaf. U rijdt rechtdoor langs het water onder een viaduct door, direct daarna ziet u aan uw rechterhand de Zijlstroom.

Openbaar vervoer vanaf Leiden Centraal (Leiden CS)
Taxi; Taxistandplaats vindt u aan de voorzijde (links) van Leiden CS
Bus ongeveer 10 minuten met de bus, 6 minuten lopen
Bus 6 richting Leiderdorp, uitstappen Zwembad de Zijl
Bus 56 richting Leimuiden, uitstappen Engelendaal
Bus 183 richting Alphen a/d Rijn, uitstappen Rietschans
Bus Qliner 356 richting Schiphol, uitstappen Rietschans (bus vertrekt vanaf noordzijde CS)

Grotere kaart weergeven

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Zijldijk 28
2352 AB Leiderdorp
071 5425580
info@zijlstroom.nl

Bekijk op google Maps

Tessa Molenaar
Michelle Beumer
Johan Klerks
Nadine van Giezen
Caroline Guijt
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!