Menu

Routebeschrijving

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom is uitstekend bereikbaar met de auto. De Zijlstroom heeft voldoende privé parkeergelegenheid om te parkeren.

Routebeschrijving naar Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, Zijldijk 28 Leiderdorp:

Vanuit Utrecht:
Neem op de A12 (richting Den Haag) afslag Bodegraven/Alphen aan den Rijn/Leiden. Rijd nu op de N11. Aan het eind van de N11 ga je rechtsaf (borden: Leiden-Oost; Roomburg). Je rijdt nu op de Willem van der Made weg. Je gaat aan het eind met de bocht mee naar links; je bent nu op de Hoge Rijndijk. Bij de eerste stoplichten ga je rechtsaf over de brug de Persant Snoepweg op. Je slaat bij de eerste stoplichten (bij de Peugeotgarage) linksaf de Van der Valk Boumanweg op.

Je rijdt alsmaar rechtdoor langs het water. Na ongeveer 2 kilometer rijdt u onder een viaduct door, direct daarna zie je aan je rechterhand de Zijlstroom.

Vanuit Den Haag/A4:
Je neemt de A4 richting Amsterdam. Neem afslag Alphen aan den Rijn/Utrecht (afslag 6a). Aan het eind van de afslag ga je links. Je rijdt nu op de N11.

Aan het eind van de N11 ga je rechtsaf (borden: Leiden-Oost; Roomburg). Je rijdt nu op de Willem van der Made weg. Je gaat aan het eind met de bocht mee naar links; je bent nu op de Hoge Rijndijk. Bij de eerste stoplichten ga je rechtsaf over de brug de Persant Snoepweg op. Je slaat bij de eerste stoplichten (bij de Peugeotgarage) linksaf de Van der Valk Boumanweg op.

Je rijdt alsmaar rechtdoor langs het water. Na ongeveer 2 kilometer rij je onder een viaduct door, direct daarna zie je aan je rechterhand de Zijlstroom.

Vanaf de A44:
Je neemt afslag 8, richting Leiden. Je rijdt rechtdoor richting Leiden-centrum, richting Leiderdorp. Onder het station door direct linksaf onder de tunnel door. Aan het eind rechtsaf, nog steeds richting Leiderdorp. Rijd alsmaar rechtdoor door 2 tunnels en uiteindelijk over de brug (vanaf de brug zie je de Zijlstroom aan jouw linkerhand) en ga daarna direct rechtsaf. Je rijdt rechtdoor tot aan het water en gaat rechtsaf de brug onderdoor. Direct daarna zie je aan je rechterhand de Zijlstroom.

Vanuit Amsterdam:
Je neemt de A4 richting Den Haag. Je neemt de afslag Leiderdorp/Hoogmade (afslag 6). Neem op de rotonde de eerste afslag naar N446. Dan neem je de rotonde driekwart. Sla dan linksaf de Engelendaal op. Vervolgens rechtsaf Rietschans, dan weer rechtsaf naar de Leidsedreef aan het einde van deze weg slaat  je rechtsaf. Je rijdt rechtdoor langs het water onder een viaduct door, direct daarna zie je aan je rechterhand de Zijlstroom.

Openbaar vervoer vanaf Leiden Centraal (Leiden CS)
Taxi; Taxistandplaats vind je aan de voorzijde (links) van Leiden CS
Het is ongeveer 10 minuten met de bus en 6 minuten lopen

Grotere kaart weergeven

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Zijldijk 28
2352 AB Leiderdorp
071 5425580
info@zijlstroom.nl

Bekijk op Google Maps

Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!