Menu

Woonkamer (Buitenverblijf)

Aan de achterkant van Brasserie Buitenhuis vind je het allernieuwste gedeelte van de brasserie: het Buitenverblijf. Het Buitenverblijf is onderverdeeld in drie ruimtes: de Zitkamer (77 m2), de Woonkamer (154 m2) en daar tussenin de bar. 

De Woonkamer is een ruime, lichte en sfeervolle ruimte welke ideaal voor een vergadering, lunch, borrel, diner of feest. De Woonkamer is gestyled met planten van Stadstuin "De Bloemenpoort" (buren van Brasserie de Poort). Op koude dagen zetten we de openhaarden aan en in de zomer kunnen alle deuren open. Bij de Woonkamer hoort een (privé) terrasgedeelte, waardoor je altijd naar buiten kan. 's Avonds geniet je van een adembenemende zonsondergang. Vanuit de bar worden de drankjes geserveerd. Kies je voor een all-in pakket? Dan zorgen we ervoor dat - naast dat we drankjes uitserveren - ook de selfservice bar goed gevuld is, zodat je op ieder moment van de dag je drankje kan pakken.  Achter de woonkamer ligt onze (feest)zaal: de Trein. Wanneer je de Woonkamer reserveert, kun je (eventueel) ook gebruik maken van de Trein.

Zie je de gewenste opstelling niet tussen de aantallen staan? Geen probleem, onze opstellingen zijn flexibel en we denken heel graag mee betreft de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Druk op de groene button "maak prijsindicatie".

Afmeting12 x 12,5 meter
Minimale omzetvanaf € 3.000,-
Capaciteit theateropstelling50 personen
Capaciteit borrel100 personen
Capaciteit bbq/buffet80 personen
Capaciteit diner68 personen
Sluit venster
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!