Welkom bij

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Ontdek Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, waar Franse elegantie en Nederlandse gezelligheid samenkomen. Aan de Zijl in Leiderdorp ademt onze voormalige meelfabriek historie. Geniet van een fusie van Franse en Nederlandse culinaire tradities met huisgemaakte lekkernijen zoals gerookte zalm en ambachtelijk ijs. Meer dan een brasserie: ervaar de kookstudio, intieme kasjes voor privébijeenkomsten en een tuinhuisje op het terras, perfect voor groepen en bruiloften. Of je nu fietser, buurtgezin, stel of student bent, iedereen is welkom. In ons eigentijdse interieur met meelfabriekgeschiedenis beleef je de balans tussen gastvrijheid en levendigheid!

Menukaart

Huisgemaakt & kwaliteit

Ontdek de culinaire reis van Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, waar huisgemaakte lekkernijen en hoogwaardige ingrediënten samenkomen in verrassende smaakcombinaties. Onze keuken omarmt het ambacht met gerechten die de perfecte balans vinden tussen verfijning en toegankelijkheid. Laat je verrassen en geniet van een smaakvolle ervaring die eenvoudige, doch buitengewone smaken viert. Eet smakelijk!

Arrangementen

Eindeloze mogelijkheden

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren in de omgeving van Leiden? Bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom hebben we een zeer gevarieerd aanbod van groepsarrangementen, waardoor we altijd in je wensen kunnen voorzien. Wat denk je bijvoorbeeld van een kookworkshop in ons stoere kooklokaal?

Arrangementen

Oude meelfabriek met franse twist & tuinhuis

Buiten, in een verwarmde kas aan tafel, ontspannen en uniek. Ons laten verrassen door het (net nieuwe) menu. Geweldige bediening.
Danny

27 maart – 18:00

Heerlijk gegeten! Restaurant heeft een warme en knusse uitstraling. Volgend bezoek staat al gepland.
Esther

5 maart – 19:00

Met aandacht ingezoomd op elk persoon aan onze tafel hebben we heerlijk geluncht en werden we zeer gastvrij en met plezier aan tafel geholpen. Het team maakt het op de vloer!
Hanneke

29 maart – 12:30