Menu

Uit de streek

Proef welke (h)eerlijke producten de streek te bieden heeft bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiderdorp. Een oase van rust nét buiten Leiden. De meelfabriek waar Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in gevestigd is werd meer dan een eeuw geleden gebouwd aan de Leiderdorpse Zijldijk. De industriële look & feel van het pand is echter helemaal van nu. De brasserie biedt normaliter zitplaats aan zo'n 100 personen en is elke dag van de week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Kom helemaal bij op de banken bij de open haard, neem plaats op het podium of in de lichte serre met uitzicht op de tuin met loungebanken en zitplaatsen onder parasolbomen. Iets te vieren? Huur het Tuinhuisje voor een borrel of barbecue, volg een kookworkshop in onze stoere kooklokaal of dineer in de intieme Meelzolder. Voor een groots feest huur je de hele brasserie af.

Duurzaam uit eten

Vind jij duurzaam uit eten gaan ook zo belangrijk? Lees hier wat Brasserie Meelfabriek Zijlstroom doet op het gebied van duurzaamheid.

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom: een goed alternatief!

Het team

Wij zetten jouw duurzame kop koffie, serveren die lekkere carrotcake, maken je favoriete broodje, bakken die lekkere eigengemaakte bitterballen, bereiden het hoofdgerecht van jouw keuze, tappen je biertje en mixen met veel liefde je gin-tonic.

Martijn van der Meer Chef-kok
Nicky Assistent-bedrijfsleider
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!